Title Image

Om oss

La oss bli bedre kjent
Internett
Internettleverandør

Etter mange år som leverandør av internett fra samarbeidspartnere som Signal og Telenor, startet vi i 2017 som egen internettleverandør.

Først for å dekke områder som ikke fikk bredbånd fra andre, og hytteområder. Nå har vi flere sendepunkt plassert i sentrum av Mo og omegn, som gjør at vi kan levere internett til mange flere bedrifter og private inne i sentrum.

I Utskarpen har vi montert opp en svær mast, som forsyner Utskarpen, og Nord Sjona med nett.

Administrasjon og salg

Daglig Leder

John-Einar Jacobsen

John-Einar er utdannet ingeniør, og har vært med siden oppstarten av Telemix i 1987. Han er alltid oppdatert på nye trender i markedet, og er en av våre dyktigste selgere.

Administrasjonssjef

Helge Mortensen

Helge Mortensen har ansvaret med å holde Telemixmaskineriet i gang, med regnskap og lønn blant annet.

Prosjektleder

Ronni Fornes

Ronni har jobbet hos oss i mange år, og har jobbet seg opp i bedriften med årene. Han startet som nyutdannet montør og drev vårt eget verksted i mange år, før han fikk en mer administrativ jobb med å lede montørene i sine daglige gjøremål.

Salg

Morten Haug

Morten har montørutdannelse og er meget oppegående når det gjelder service og pålitelighet. Han er personen å kontakte når du ønsker å få tilpasset din bedrift med mer fremtidsrettede løsninger.

Montører

Montør

Hugo Johnsen

Hugo har mange års erfaring fra Telenor, før han startet hos oss. Han har bred erfaring med fiber og nettverk. Han har også bred erfaring innen alarmsystemer.

Montør

Ørjan Bech

Ørjan har jobbet hos oss siden 90 tallet, og har bred erfaring med alt av installasjonsarbeide. Han har også kontroll på alarm og kameraanlegg, samt alt av nettverksstrukturer.

Montør

Odd Kristiansen

Odd har mange års erfaring fra Televerket og Telenor, før han begynte hos oss. Han er en montør med solid erfaring, og er ekspert på stolpearbeide og fiber.

Montør/IT

Bjørn Leirvik

Bjørn har vært i bedriften siden 2001. Han har bred erfaring fra IT relatert drift. I tillegg har han nå utdannelse som telemontør.

Montør

Tom Ronny Johansen

Tom Ronny er utdannet telemontør, og har spesialkompetanse på adgangskontroll. Tom Ronny er også en av våre fremste på mastarbeide.

IT

IT leder

John Arvid Kibsgaard

John Arvid er høyt utdannet innen IT, og har jobbet hos oss, til og fra, siden 2007, bare avbrutt av videreutdanning i fra Forsvaret, blant annet.

Senior IT

Igor Krneta

Igor kommer fra Bosnia, og er universitetsutdannet innen IT. Han har også bred erfaring fra Bosnias største bredbåndsleverandør.

IT Support

Rune Smevik

Rune Smevik har mange års erfaring fra IT relaterte bedrifter i Rana. Blant annet fra Monet som bygde den første internettstrukturen i distriktet. Rune er serviceinnstilt og kunnskapsrik.

Elektro

Elektriker

Frode Riise

Frode har lang fartstid som elektriker og brannmann. Han har inngående kjennskap til sterkstrøm og installasjon.

Elektriker/Telemontør

Roy Henriksen

Roy er utdannet elektriker, og hos oss tar han videreutdanning som telemontør i tillegg.