Title Image

Om oss

La oss bli bedre kjent
Nettverk
Installasjon og drift

I tillegg til å gjennomføre jobben med å installere og kjøre i gang utstyr og nettverk, kan vi også tilby en serviceavtale. Der vi mot en fast årlig kostnad overvåker og utbedrer feil hos dere uten ekstra kostnader.

Dette gjøre det mye enklere å budsjettere IT kostnader i firmaet.

Ta kontakt i dag og få et tilbud på en driftsavtale.

Vi har utstyret og kunnskapen.

Telekommunikasjon
Kunnskap og service

I tillegg til å ha kunnskap om det vi selger og driver med, har vi også satt servicegraden i høysetet.

Vi har en 24 timers vakttelefon, og på kort varsel kan sette sammen et team slik at vi kan hjelpe deg så kjapt som mulig.

Vi vet at nettverk og telefoni, er livsnerven i de fleste selskap i dag, og vi vil gjøre alt vi kan for å få deg på nett igjen.

Mobil
Salg og service

Vi fører de fleste merker av mobiltelefoner på markedet i dag. I butikken kan du få hjelp med oppsett og tilpassing, samt få nytt SIM-kort øyeblikkelig hvis det skulle være behov (kun for Telenor kunder)

Vi har også en kjapp servicepartner, som reparerer og bytter de telefoner som behøver det. Etter at du har levert inn telefonen din, kan du selv følge med på nett, hvor den er og hva som har blitt gjort. Du vil da også få beskjed når telefonen er klar for henting hos oss.

56

Kopper med kaffe

35

Skiver brød

27

Fornøyde kunder

11

Jobber pr dag

Daglig Leder

John-Einar Jacobsen

John-Einar er utdannet ingeniør, og har vært med siden oppstarten av Telemix i 1987. Han er alltid oppdatert på nye trender i markedet, og er en av våre dyktigste selgere.

Kunnskapsrik0

Erfaren0

Nytenkende0

Prosjektleder

Ronni Fornes

Ronni har jobbet hos oss i mange år, og har jobbet seg opp i bedriften med årene. Han startet som nyutdannet montør og drev vårt eget verksted i mange år, før han fikk en mer administrativ jobb med å lede montørene i sine daglige gjøremål.

Kunnskapsrik0

Engasjerende 0

Pliktoppfyllende0

Salg/Mobilt bedriftsnett

Morten Haug

Morten er vår yngste ansatte, og den som er mest aktiv ute blant kundene. Han har montørutdannelse og er meget oppegående når det gjelder service og pålitelighet. Han er personen å kontakte når du ønsker å få tilpasset din bedrift med mer fremtidsrettede løsninger.

Engasjert 0

Serviceinnstilt 0

Pålitelig0

Montør

Hugo Johnsen

Hugo har mange års erfaring fra Telenor, før han startet hos oss. Han her bred erfaring på alt av telefoni og nettverk, og han går ikke av veien for å finne nye løsninger på problemer som har oppstått.

Erfaring0

Kunnskapsrik0

Pålitelig0

Montør

Ørjan Bech

Ørjan har en utpreget ordensans. og er en drøm å ha på besøk i hjemmet. Der Ørjan har vært, ligger kablene snorrett og ingen floker er å se.

Grundig0

Tilpasningsdyktig0

Omgjengelig0

Senior Montør

Odd Kristiansen

Odd har mange års erfaring fra Televerket og Telenor, før han begynte hos oss. Han er en montør med solid erfaring, og er den raskeste vi har iført stolpesko.

Erfaring0

Kunnskapsrik0

Pålitelig0

IT rådgiver

Bjørn Leirvik

Bjørn er vårt datahode, og appleskrott. Han er løsningorientert og har mange baller i luften til en hver tid.

Engasjert0

Oppdatert0

Serviceinnstilt 0

Butikksjef

Bente Elvebakk

Bente har mange års erfaring fra butikkyrket, og er sertifisert hos Telenor for alle deres tjenester. Hun har butikken i sin hule hånd, og er alltid villig til å yte service til kundene.

Hjelpsom0

Kunnskapsrik0

Hyggelig0

Montør

Tom Ronny Johansen

Tom Ronny er vår yngste ansatte. Han er nyutdannet telemontør og har et utrolig godt humør og stå på vilje.

Grundig0

Humørfylt0

Lærevillig0

Konstituert Daglig leder

Helge Mortensen

Helge har mange år med regnskapsarbeide bak seg, og kom til oss fra stormfylte Træna. Han skal overta som daglig leder og regnskapsansvarlig i 2016

Grundig0

Oppfølgende0

Nøyaktig0

Litt om oss

Vi er veldig opptatt av at du som kunde får den servicen du ønsker. Vi tilbyr serviceavtaler på ale våre felt, der vi tar ansvar for å følge med og utrette feil, nesten før du selv har merket den. Hvis du mot formodning ikke er fornøyd med noe av det vi har gjort for deg, ønsker vi at du tar kontakt med daglig leder så snart som mulig. All kommunikasjon er konfidensiell.

Vi trenger deg som kunde, og vi vil ha deg hos oss lenge.

Installasjoner0

Internett0

Mobiltelefoni0